Western Crazy River

Beleef het country gevoel met deze western spelshow. Een tornado van verschillende western spellen en ook jullie kennis wordt op de proef gesteld op een breed maar trendy manier.

Dit ludiek western programma slingert je weer in 2 uur tijd door allerlei verschillende avontuurlijke western spellen heen, die jullie thuis echt niet in de kast hebben staan. In teams speel je dit spel en je zet telkens de juiste personen in van je groep. Maar ook zijn er veel spellen waar je met je team gezamenlijk aan moet werken. Naast een tiental games hebben we digitaal weer een paar leuke opdrachtje voor jullie in petto. Hoe dan ook plezier voor alle leeftijden, passief of actief.

Wat kunnen jullie verwachten:

Boogschieten, Bierpul schuiven, De totempaal, Messen gooien, Canyon ball, Spijkerbroek hangen, Arm worstelen, Medicijndans, Katapult schieten, USA game, Whiskey spel, Bill board spel, Woordspel, Cowboy movie, De soep ketel, Hoefijzer werpen, Black jack kaartenhuis, Country muziek spel, Striptease, Rodeo movie, wild west stuff enz.

Indien gewenst kunnen we er ook een persoonlijk tintje aan geven.

Kosten € 16.00

Incl. koffie/thee/limonade met cake, 2 drankjes en hartige hapjes. Bike adventure begeleidt het hele spel. Tevens worden de formulieren nagekeken en de antwoorden doorgenomen. Tot slot is er een prijsuitreiking.

Kosten op locatie:

€ 250.00 tot 20 personen
Boven de 20 personen betaal je € 5.00 extra per persoon.

BV 33 personen= € 250 + (13 x € 5.00) € 65.00= € 315
Op locatie zijn deze shows zonder versnaperingen.

Extra opties

€ 1.50 extra drankjes
€ 1.00 appelflap i.p.v. boerencake
€ 9.00 uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein

Extra info

Minimaal 10 betalende deelnemers.
Geschikt voor jong en oud, mobiel of iets minder mobiel.
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Onze overige voorwaarden klik hier.