Rollercoaster Games

De Rollercoaster quiz is verder net zo hilarisch als de eerste versie, maar heeft een meer interactieve presentatie. De top activiteiten van de eerste quiz zijn natuurlijk behouden. Verder hebben we een aantal andere verrassende spellen voor u in petto.

Een spel wat wordt gespeeld in verschillende teams. Er komen allerlei doe- en denkspelen ter tonelen. De ene keer speelt u het met het hele team en de andere keer komt er één persoon uit het team naar voren. Natuurlijk heeft het spel verschillende rondes waar je eventueel je specialisme kunt tonen, maar laat je niet om de tuin leiden!

Welke games kun je verwachten?

Herken het merk, sterkste man/vrouw, domino day, money money, muziek quiz, Hollywood, kaartenhuis, playboy, Controlroller, Auto trader, Wiebelboot, DJ stuff, safe sex, Legoland, een woordspel, the rollercoaster, een stripquiz, Puzzel it, bascule, Amstel live, mascotte, blaaspijp schieten, Wie ben ik?, touwtje springen en woodpower.

Bij slecht weer speelt u dit spel zelf aan de hand van een PowerPoint-presentatie. Het makkelijkste is als één of twee personen spelleider zijn. Deze kunnen natuurlijk gewoon meedoen, maar zullen er zorg voor dragen dat alles netjes en eerlijk verloopt.

Iedere groep krijgt een formulier waarop alles ingevuld wordt. De gemarkeerde velden zullen door de spelleiding ingevuld worden. Bike Adventure zal de eindcontrole uitvoeren, omdat de spelleiders natuurlijk niet alle antwoorden weten.

Dit is een compleet verzorgt arrangement incl. begeleiding. De duur is een beetje afhankelijk van de groepsgrootte 2 a 2.5 uur.

Kosten € 15.00 pp

Incl. koffie/thee/limonade met cake, 2 drankjes en hartige hapjes. Bike adventure begeleidt het hele spel. Tevens worden de formulieren nagekeken en de antwoorden doorgenomen. Tot slot is er een prijsuitreiking.

Minimaal 12 betalende deelnemers.

Rollercoaster games op locatie

Deze activiteit bieden door het grote succes ook aan op een door jullie verzorgde locatie. Deze show is geschikt voor minimaal 2 groepen en maximaal 10 groepen.

Duur +/- 2 uur afhankelijk aantal groepen.

Wij verzorgen deze entertainment activiteit ook bij op jullie bedrijf, sporthal, vereniging, buurtschap of andere locatie tot 10 t/m 100 personen, natuurlijk zonder versnaperingen.

Kosten op locatie

€ 230.00 tot 20 personen
Boven de 20 personen betaal je € 4.00 extra per persoon.

BV 33 personen= € 230 + (13 x € 5.00) € 65 = € 295

Grotere groepen is ook mogelijk in overleg tot +/- 200 personen.

(excl. reis kosten buiten de regio € 0.50 per km)
Op locatie zijn deze shows zonder versnaperingen.