Over ons

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie.

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

In het nieuwe seizoen 2020 hebben we 2 nieuwe activiteiten : Franse tocht en een JUNGLE CHALLANGE GAMES

Verder zijn we bezig met de aanleg van een jungle tuin, hier willen we 5 hutjes maken waar jullie in verschillende groepjes een Jungle spelshow voor de kiezen krijgen. Deze willen we ook inzetten mocht het slecht weer zijn of dat de processie rups te veel last brengt om op pad te gaan.

Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Ontstaan

In het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze idee├źn en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contactgegevens

Facebook Posts

1 month ago

Bike Adventure
Rondje Herperduin met mountainbike of fat bike. Laat je verrassen op dit avontuurlijke terrein met veel singel tracks, heuveltjes en mooie landschappen van de Maashorst. We hebben alle maten ook voor de kleinste kids. Vanaf 6 jaar tot ......... www.bikeadventure.nl ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Bike Adventure
Lets go, Bike Adventure. Avontuur voor het hele gezin of groepen. Van avontuurlijke wandel tochten, heerlijke spel step tochten of heerlijk cruiser met de mountainbike door De Maashorst. Reserveer nu: 0412-404096 www.bikeadventure.nl ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Bike Adventure
Genieten in de natuur samen met de kinderen of familie. Bike Adventure heeft tal van verrassende uitjes. Van lekker mountainbiken tot een spannende speurtocht. Bekijk de mogelijkheden op: www.bikeadventure.nl reserveer 06-45314530 ... See MoreSee Less
View on Facebook