Levend Ganzenbord

Geniet van de bossen van Herperduin en onderweg maakt u gebruik van diverse spellen met een gezellig karakter, deze bepaald het aantal zetten op het speelbord. De spellen zijn geschikt voor jong en oud.

De uitslag van de spellen bepaalt wie de meeste plaatsen op het speelbord vooruit mag zetten, maar net als bij het echte ganzenbordspel kan het zomaar zijn dat je juist door te winnen in de val wordt gelokt! U kunt het volgende spel moeten overslaan, een aantal plaatsen terug moeten lopen of een hilarisch opdrachtje doen om niet terug te worden gezet.

Elk groepje van ongeveer 10 personen krijgt een kar mee met daarin de verschillende spellen. De lengte en het tijdbestek kunt u zelf bepalen en is dus geheel afhankelijk van uw eigen dagplanning. Wij zullen een advies geven over de route die u gaat steppen, fietsen of wandelen. De spellen kun je overal in het bos spelen. Wilt u toch met een grotere groep van bijvoorbeeld 20 personen bij elkaar blijven? Dan is het mogelijk om er een koppelspel van te maken, zodat de wachttijden beperkt worden.

De spellen: ei werpen, ezeltje prik, lolly likken, dennenappelspel, darten, jeu de boules, knikkerspel, hoefijzerwerpen, voelspel, snoepjesspel, blik gooien, bos golf, ring werpen, kegelen en reuze mikado.

Kosten (incl. drankje bij terugkomst)

€ 6.50 p.p. wandelend incl. spelbolderkar (kinderen betalen vanaf 4 jaar)
€ 10.00 per step (1 fiets met kar voor materialen)
€ 9.00 per Walking Bicycles (1 fiets met kar voor materialen)
€ 11,50 per fiets
€ 15.00 per Fat Bike

(minimaal 4 personen)

Extra opties

€ 2.00 pp ontvangst met 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake (i.p.v. cake de appelflap € 3.00)
€ 9.00 pp incl. ontvangst met uitgebreide picknick/lunch Bike Adventure
€ 1.75 pp flesje drinken voor onderweg 500 ml
€ 3.00 pp bij terugkomst schaaltje met div. worst, kaas, komkommer en nootjes