Dropping Drama

Een tragisch drama heeft zich afgespeeld in de bossen van De Maashorst. Zorg wel dat je de werkelijkheid van echt kunt onderscheiden, zodat je vanavond niet wakker ligt.

MAASHORST-In de nacht van 23 januari en 24 januari vierde een jonge studente van het Alexandria College haar verjaardag in de bossen van Herperduin. Volgens autoriteiten heeft het gegaan om een dropping waarbij personen geblinddoekt naar een plek werden gebracht, waarvan zij zelfstandig de weg terug moesten vinden. Volgens getuigen die aanwezig waren tijdens de dropping hing er al snel een grimmige sfeer tussen bepaalde leerlingen. Hierdoor is de groep uit elkaar gevallen en heeft zich tussen 02.00 en 03.30 een vreselijk drama afgespeeld. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog een groot raadsel voor zowel getuigen als politie.

Jullie gaan in de bossen verschillende plaatsen delict bezoeken. Probeer als onderzoekt team te achterhalen wie de dader is en maak een duidelijke profiel schets. Verder zullen jullie het slachtoffer moeten identificeren, omdat deze verminkt achter gebleven is in de bossen.
Welk onderzoeksteam weet de meeste aanwijzingen goed op een rijtje te zetten en dit drama op te lossen.

Kosten

10.00 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade en boerencake en drankje bij terugkomst

Extra opties

€ 1.00 appelflap i.p.v. boerencake
€ 3.00 pp schaaltje met hartige hapjes, kaas, div. worst, komkommer en nootjes
€ 1.75 drankje voor onderweg 500 ml
€ 9.00 incl. uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein

Overige info

Minimaal 4 personen maximaal +/- 60 personen.
Maximaal 6 groepje van 10.
Deze tocht is ook mogelijk met GPS extra kosten € 2.00 pp
Onze overige voorwaarden klik hier.
Afstand: 3.5 km.
Duur incl. ontvangst, uitleg en afsluiting +/-2.5 uur.

 

LET OP! Deze tocht is vrij heftig en niet geschikt voor deelnemers die recent iemand zijn verloren of in het verleden een drama hebben beleefd.
Toch als je jullie het thema intrigeert en werkelijkheid van echt weet te onderscheiden is het zeker een avontuurlijke uitdagende activiteit om te ondernemen.