Discovery Tour

In natuurgebied De Maashorst gaat u op zoek naar 25 nostalgische personen aan de hand van GPS systeem. Dit kunnen personen uit het verleden en heden. Bij terugkomst wordt jullie kennis getest.

U vindt de weg aan de hand van een GPS en een plattegrond van het gebied. Aangekomen bij de locatie zal je moeten gaan struinen in de bossen. Als je de persoon hebt gevonden vervolg je de route. Lukt het even niet, treuzel niet te lang en loop verder, naar de volgende persoon. Want er wordt vooraf een eindtijd afgesproken dat de groep binnen moet zijn, buiten de tijd binnen dan wordt je benadeeld bij het eindspel.

Als alle groepen terug bij Bike Adventure zijn zal het eindspel beginnen. Iedere groep krijgt een formulier met daarop vragen van personen die ze hebben gevonden. De zandloper van 5 minuten gaat lopen als deze klaar is moet het formulier weer worden ingeleverd. (telefoons mogen niet worden gebruikt)

Bike Adventure zal de formulieren nakijken. Dus niet alleen de GPS tocht zal de uitslag bepalen, maar ook de kennis van de personen kan aan het einde nog een grote omslag brengen. Op deze manier zal het tot op het laatste moment spannend blijven welke groep heeft gewonnen.

Natuurlijk komt jong en oud aan de beurt met de figuren.

We hebben een wandel/step versie van 1.5/2 uur +/- 4 km.

Kosten (incl. drankje bij terugkomst)

€ 6.50 pp wandelend
€ 10.00 pp per step

Extra opties

€ 2.00 pp 2 bakjes koffie/thee/limonade met boerencake bij ontvangst (ipv boerencake appelflap € 3.00)
€ 9.00 pp ontvangst incl. uitgebreide picknick/lunch op het Bike Adventure terrein
€ 1.75 pp drankje voor onderweg
€ 3.00 pp incl. hartig hapje (div. worst, kaas, komkommer en nootjes)

Extra Info

Minimaal 4 personen.
Duur activiteit: +/- 2 uur
Kleding advies: bij wandelen of steppen makkelijke schoenen bij mountainbiken strakke kleding.
Borg bij alle activiteiten € 100.00 per boeking of de dag zelf contant.
Onze overige voorwaarden klik hier.