Challenge room Blackbeard

Jullie bevinden zich in de kajuit van de Queen Anne's Revenge van Edward Teach oftewel, Captain Blackbeard. Probeer zoveel mogelijk raadsel te lossen voor het schip zinkt en ruim voor goudstukken.

In 1718 is het schip vergaan met al zijn schatten in Ocracoke Creek North Carolina. Veel duikers hebben geprobeerd de schatten uit de kajuit te ontmantelen, maar telkens stuiten ze op verschillende obstakels. Jullie krijgen net als de duikers 60 min. lucht om te kijken om zoveel mogelijk schatten te vinden

Er bevinden zich 27 vraagstukken in de kajuit die staan voor een level die bekroond worden met goudstukken. Welk team weet de meeste levels te ontmantelen en de meeste goudstukken veilig te stellen. Mocht je een level niet kunnen oplossen geen probleem er zijn ook 2 gouden bonus beeldjes verstopt. Deze leveren een bonus level op en 5 extra goudstukken.

Gaan jullie de strijd aan met ratten en ander ongedierte, laat je niet gek maken door de verteller en geest Morgan Brain, verdeel je bemanning over de verschillende levels en bijt je er in vast.

Na 60 bloedstollende minuten zorg dat je op tijd de kajuit verlaat voor de Queen Anne Revenge zinkt.

Kosten

€ 80.00 per groep maximaal 8 personen

Extra opties

€ 2.00 pp 2 bakjes koffie/thee/limonade met boeren cake bij ontvangst (appelflap ipv cake + € 1.00)
€ 1.75 pp flesje drinken voor onderweg 500 ml
€ 3.00 pp schaaltje met hartige hapjes, kaas, div. worst, komkommer en nootjes

Overige info

Duur +/- 1.5 uur
Alle activiteiten zijn op eigen risico.
Verder vragen we € 100.00 borg per boeking, maar deze krijgen jullie terug als alle materialen weer netjes terug komen.
Onze overige voorwaarden klik hier.