U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

ROMANTISCH OF ROMANTIEK

ZUIDERWATERLINIE MEGEN RAVENSTEIN GRAVE

Door de eeuwen heen is Nederland bedreigd door het zuiden. Tijdens de verschillende oorlogen bleek het water een machtig wapen te zijn. Een natuurlijk verdedigingsfront was het grote wapen van de verschillende oorlogen. De fiets tocht leid u langs 3 nostalgische plaatsen langs de linie. In elk stadje zul je je ogen uit kijken en waan je je weer terug in de tijd. U kunt in elk stadje een mooie wandeling maken over de kinderkoppen en een bezoek brengen aan de verschillende nostalgische gebouwen. Gevangen toren, mooie kerken, molens, kloosters en de verschillende verdedigingswerken.

Tussen de plaatsen in fiets u mooie stukken aan de Maas, natuurgebied Keent, landerijen en andere vergezichten. In Grave is een bezoekerscentrum ingericht en zien u een maquette van het hele gebied.

De hele route is 54 km maar vind u het te lang geven wij een kortere route. De route die u mee krijgt is voorzien van informatie over alle bezienswaardigheden van de Zuiderwaterlinie.

Kosten: u betaald alleen de huur van de fietsen

€ 9.50 pp fiets met versnelling
€ 25.00 pp elektrische fiets

ROMANTISCHE FIETSTOCHT MAASHORST

U fietst samen met een partner die u lief hebt een fietstocht die u voert tussen de bosrijke omgeving van Ravenstein en Uden. Met een picknickmand, gevuld met allerlei heerlijke versnaperingen en een romantisch spel dat op gewenste locatie gespeeld kan worden, die de fietstocht een romantisch karakter geeft gaat u op pad.

Deze fietsroute heeft een lengte van 37 km, maar als u dit te ver vindt is er altijd een mogelijkheid de route in te korten tot 29 km. Dit wordt duidelijk aangegeven in de beschrijving.

Hoelang u over de tocht wilt doen en wanneer u pauze houdt, bepaalt u zelf. Verder heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om de fietstocht per tandem of mountainbike te fietsen.

De picknickmand bestaat uit: flesje wijn, olijven, stukjes kaas, stokbrood, jus d'orange, fruit, paté en salade. Ook krijgt u een picknickkleed mee en natuurlijk het romantische spel en eventueel andere kleine gezelschap spelletjes. En als de spieren te stijf zijn geworden of je wilt elkaar even verwennen zal ook de massageolie gebruikt kunnen worden.

 

 

Kosten

€ 20.00 incl. romantisch fietstocht en romantisch picknick pakket voor 2 personen (exclusief fietsen)
€ 35.00 incl. romantisch fietstocht en romantisch picknick pakket voor 2 personen (inclusief fietsen met versnelling)
€ 70.00 incl. romantisch fietstocht en romantisch picknick pakket voor 2 personen (inclusief elektrische fietsen)

Extra optie

Eventueel ook als waardebon te koop. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven!