U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Maffia Escape (nieuw 2018)

Het verhaal van Gielio de Blauwe de beruchte maffia baas kort naar de oorlog in Herpen.

Ruim 50 jaar terug heerste in Herpen diverse Maffia praktijken die het dag licht niet konden verdragen. Enkele roemruchte Herpernaren hadden contact met onderwereld uit het Oostblok en Sicilië. Gelukkig ligt deze zware tijd ver achter en proberen de meeste Herpernaren het te vergeten. Drugs, duistere feesten, illegale casino's, stropers, vals geld, prostitutie, dure schilderijen en sieraden en het eerste drugslab.

Jullie fietsen in verschillende groepjes langs de belangrijkste pandjes waar deze Maffia praktijken afspeelde. Onderweg moet je wat originele Maffia accessoires en attributen zien te fotograferen, opdrachten uitvoeren en wat vragen oplossen over de Maffia pandjes.

Na jullie fiets tocht van 12 km worden jullie opdrachten gecontroleerd. En om een beetje in de sfeer te eindige worden jullie bij terugkomst in teams in verschillende kooien opgesloten met oude Maffia opbrengsten van de diverse overvallen. Welk team weet het eerste uit de kooi te ontsnappen die zal wel stress bestendig moeten zijn en je niet laten afleiden door andere teams. Natuurlijk heeft het team welke de fietstocht het beste heeft uitgevoerd een iets makkelijkere kooi krijgen. Maar hebben de andere teams een vaste hand, onverstoorbaar en hebben ze de Maffia Escape formule eerder op gelost gaan ze met de fles champagne er van door.

De kosten:

€ 12.00 incl. fiets en drankje bij terugkomst

 

Extra opties:

€ 2.00 pp ontvangst 2 koffie/thee/limonade met boerencake (met appelflap € 3.00)
€ 1.75 pp incl. flesje drinken 500 ml
€ 2.25 pp hartig hapje bij terugkomst (kaas, div. worst, komkommer, olijfjes en nootjes)

Overige info:

min. 2.5 a 3 uur uur voor fiets tocht met kooi ontsnapping
min. 8 deelnemers in 2 teams, maximaal 40 personen in 4 teams