U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en een compleet verzorgd met materialen.

Tevens verhuren wij toerfietsen, hoge bi, mountainbikes, beachcruisers, steps, BMX, tandemsteps, tandem, kinderfietsen, Fat Bikes, outdoor materiaal en GPS navigatie. Voor 2018 hebben we ook een aantal elektrische fietsen aan gekocht.

Naast verhuur van de tweewieler verhuren we ook allerlei spel en outdoor materiaal en spel materiaal.

Voor het seizoen 2018 is onze Maffia Escape helemaal door ontwikkeld met een leuk intro filmpje. Ook hebben we nu voor alle leeftijden FAT BIKES om de bossen van de Maashorst te verkennen. Ook zijn we dit jaar gestart met een aantal natuurwandelingen die jullie onder begeleiding kunnen doen in de Maashorst.

Tot slot hebben we een nieuwe entertainment spel show: ROLLERCOASTER GAMES 2.0 NEXT GENERATIE. De opvolger van de succesvolle 1e versie van onze spel show.

 

Wil je vast een kijkje nemen op onze terrein kijk onze PROMO TRAILER.

Wie zijn wij

Wij, Twan en Dorien, zijn in het voorjaar 2002 op het idee gekomen om in de omgeving van Herpen, Noord-Brabant, net onder Gelderland, diverse actieve fiets tochten te organiseren. Al snel bleek dat er ook veel vraag was naar andere tochten zoals wandelend of met de step. Ook hier hebben we originele uitstapjes voor ontwikkeld.

Natuurlijk zat het weer wel eens tegen en zo zijn we ook op het idee gekomen entertainment spel shows te maken ook op onze specifieke manier. Zodat we bezoekers ook konden helpen bij slecht weer. Veel van deze onderdelen zijn nu ook te huur. En zo bouwen wij rustig door met onze ideeën en visie met de volgende kenmerken:

Origineel, stoer, laagdrempelig, voor jong en oud, avontuurlijk, creatief, leerzaam, uniek in Nederland tegen een betaalbare prijs.

Contact gegevens:

Bike Adventure

Koolwijksestraat 15 Herpen

www.bikeadventure.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-404096
GSM: 06-45314530