U kunt ons ook bellen:

0412-404096
06-45314530

Dropping Drama

Tragisch horror drama heeft zich afgespeeld in de bossen van de Maashorst. Zorg wel dat je de werkelijkheid van echt kunt onderscheiden, zodat je vanavond niet wakker ligt.

MAASHORST In de nacht van 23 en 24 januari vierde een jonge studente van het Alexandria College haar verjaardag uitje in de bossen. Volgens de autoriteiten heeft het gegaan om een dropping waarbij de jeugd geblinddoekt naar een plek werden gebracht, waarvan zij zelfstandig de weg terug moesten vinden. Volgens de getuigen die aanwezig waren tijdens de dropping hing er al snel een grimmige sfeer tussen bepaalde leerlingen. Hierdoor is de groep uit elkaar gevallen en heeft zich tussen 0.200 en 03.00 een vreselijk drama afgespeeld. Wat er precies heeft afgespeeld is nog een groot raadsel voor zowel getuigen als politie.

jullie gaan in de bossen verschillende plaatsen delict bezoeken. Probeer als onderzoekt team te achterhalen wie de dader is en maak een duidelijke profiel schets. Verder zullen jullie het slachtoffer moeten identificeren, omdat deze verminkt achter gebleven is in de bossen. Welk onderzoeksteam weet de meeste aanwijzingen goed op een rijtje te zetten en dit drama op te lossen.

 

Kosten:

€ 10.00 pp incl. ontvangst met koffie/thee/limonade en boerencake en bij terugkomst warme chocomel of gluhwein met een worstenboordje.

Extra opties

€ 1.00 appelflap ipv boerencake

Overige info:

Minimaal 10 betalende bezoekers in de winter periode bij deze activiteit.

Bekijk hieronder de Trailer: